Procesul în cazul patronilor cluburilor de noapte condamnaţi la închisoare continuă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluburile din Centrul Istoric al Capitalei au fost pline până în zori
Cluburile din Centrul Istoric al Capitalei au fost pline până în zori

Patru dintre cele cinci persoane condamnate la închisoare în dosarul celor două cluburi de noapte din Zalău folosite ca paravan pentru practicarea prostituţiei au făcut apel la hotărârea pronunţată în urmă cu o săptămâna de Tribunalul Sălaj.

Procesul în cazul administratorilor şi angajaţilor clubului de noapte "Cleopatra" şi a celui de pe strada Mihai Eminescu, condamnaţi la închisoare pentru trafic de minori şi proxenetism, merge mai departe. După ce în urmă cu o săptămână judecătorii Tribunalului Sălaj au dat prima decizie în acest dosar, condamnând la închisoare, pentru perioade cuprinse între cinci şi zece ani, persoanele implicate, zilele trecute patru dintre cei cinci inculpaţi au făcut apel. Este vorba despre cei doi administratori - Claudiu E. şi Daniel C. - şi doi angajaţi - Mihaela C. şi Ovidiu S.. Apel a depus şi procurorul DIICOT care a instrumentat cazul.

Reamintim că judecătorii Tribunalului Sălaj s-au pronunţat săptămâna trecută în acest dosar, dispunând o pedeapsă de 10 ani de închisoare în cazul lui Claudiu E., administratorul Clubului “Cleopatra” (situat la ieşirea din Zalău, înspre Panic), condamnat pentru trafic de minori în formă agravară şi continuată şi proxenetism, şi şase ani în cazul lui Daniel C. (zis "Maradona"), administratorul unui club ce funcţiona la momentul acela pe strada Mihai Eminescu, acuzat şi el tot de trafic de minori, însă în formă simplă continuată, şi proxenetism. Pentru că cei doi administratori au petrecut deja ceva vreme în spatele gratiilor în arest preventiv, din perioada de detenţie li se scade timpul în care s-au aflat în arest – un an şi două luni în cazul lui Claudiu E., respectiv un an în cazul lui Daniel C..

În acelaşi dosar au mai fost condamnaţi şi alţi angajaţi ai celor două cluburi. Este vorba despre Mihaela C., condamnată la şapte ani de închisoare pentru trafic de minori şi proxenetism, Ovidiu S., care a primit aceeaşi pedeapsă, şi Lucian L., condamnat la cinci ani de închisoare pentru proxenetism în stare de recidivă postexecutorie.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite