Procesul dintre Prefectură şi Primăria Zalău pentru locuinţele ANL, amânat a patra oară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tribunalul Sălaj a decis să amâne din nou judecarea procesului dintre Instituţia Prefectului şi Primăria Zalău pe tema locuinţelor ANL. Noul termen de judecată este 16 martie.

Tribunalul Sălaj a decis astăzi să amâne din nou judecarea cazului în care Instituţia Prefectului acuză Primăria Municipiului Zalău că ar fi acordat ilegal anul trecut cinci locuinţe ANL, în baza unor cereri de adopţie ieşite din termen. Procesul a ajuns, astfel, la a patra amânare, ceea ce, în opinia subprefectului Onorica Abrudanu, nu reprezintă altceva decât o tergiversare a demersului juridic. „Vom face o adresă către instanţă pentru judecarea cu celeritate a acestui proces”, declară subprefectul, care precizează că această ultimă amănare a fost solicitată chiar de Tribunalul Sălaj, în scopul declarat de a-şi acorda un răgaz mai mare pentru studierea dosarului. Noul termen stabilit este 16 martie.

Reamintim că Prefectura a acţionat în instanţă Primăria Zalău la sfârşitul anului trecut, după ce a primit mai multe sesizări care semnalau faptul că municipalitatea a atribuit cinci locuinţe ANL unor familii care au câştigat puncte importante la dosar anexând cereri de adopţie ieşite din termen. Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a avertizat primăria asupra expirării cererilor anterior şedinţei de consiliu local în care s-a aprobat lista beneficiarilor. Cei cinci beneficiari incriminaţi sunt şi ei parte în proces, ca pârâţi, alături de Consiliul Local şi municipiul Zalău – prin primar.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite