Prins cu lemne furate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din satul sălăjean Solona a fost prins miercuri de jandarmi, în timp ce încerca să vândă lemne furate. Lemnele valorau 1100 de lei.

Miercuri, jandarmii din cadrul compartimentului Prevenirea şi Combaterea Criminalităţii al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj în cooperare cu lucrători din cadrul Ocolului Silvic Jibou au executat o acţiune pentru combaterea tăierii de material lemnos pe raza localităţii Solona  judeţul Sălaj.

„În urma desfăşurării acestei misiuni, jandarmii l-au depistat pe P.G.  de 37 de ani din localitatea Solona, judeţul Sălaj, care a tăiat fără drept, în data de 11 aprilie, 24 de arbori din specia gorun din pădurea composesoratului Solona”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Sălaj.
Materialul lemnos tăiat fără drept, în valoare de 1100 de lei, a fost confiscat şi dat în custodie lucrătorilor din cadrul Ocolului Silvic Jibou.

„Pe numele făptuitorului, jandarmii au întocmit actele premergătoare pentru infracţiunea de tăiere fără drept de material lemnos, iar dosarul cu actele de constatare urmează să fie înaintat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Jibou”, se mai precizează în comunicat.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite