Primarul de la Almaşu se stabileşte abia în turul II

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Niciunul dintre cei patru candidaţi la funcţia de primar al comunei Almaşu nu a întrunit la alegerile de ieri numărul de voturi necesar pentru a fi desemnat din primul tur.

Potrivit informaţiilor primite de la Instituţia Prefectului judeţului Sălaj, la aleegrile de ieri pentru funcţia de primar al comunei Almaşu s-au prezentat 1.456 alegători, dintr-un total de 2.052 prevăzuţi în listele electorale. Numărul total al voturilor valabil exprimate a fost de 1.440, un număr de 16 voturi fiind anulate.

UDMR-ul se bate cu PSD-ul în turul II


Niciunul dintre cei patru candidaţi la funcţia de primar al comunei Almaşu nu a întrunit la alegerile de ieri numărul de voturi necesar pentru a fi desemnat din primul tur. În turul II, programat pentru data de 20 februarie, vor merge Gal Mate Istvan (UDMR), care a întrunit 387 de voturi, şi Claudiu Bălan  (PSD), cu 359 de voturi. Candidatul PNL, Dănuţ Ţuruca, a acumulat 352 voturi, iar cel al PDL, Alexandru Ghila, 342. Conform Instituţiei Prefectului, reprezentanţii PNL şi PDL din Biroul Electoral al Circumscripţiei nr. 1 Almaşu au refuzat semnarea procesului verbal privind centralizarea voturilor.

Alegerile din comuna Almaşu au fost organizate pentru că fostul edil s-a pensionat pe caz de boală la sfârşitul anului trecut.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite