Primarul Zalăului, Radu Căpîlnaşiu, este ignorat de presă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel puţin asta rezultă dintr-un raport de monitorizare făcut de agenţia de ştiri Mediafax, care îl plasează pe primarul Radu Căpîlnaşiu pe locul 40, penultimul, într-un clasament al primarilor de reşedinţă de judeţ realizat pe baza apariţiilor în presa online. Monitorizara s-a făcut în perioada 1 - 30 iunie.

Potrivit Mediafax,  analiza a luat în calcul primarii reşedinţelor de judeţ (cu excepţia primarului suspendat al Craiovei, Antonie Solomon) şi pe cel al Capitalei şi a fost realizată în perioada 1 - 30 iunie pe site-uri, bloguri, conturi de Twitter şi pagini publice de Facebook - în total, circa 54.500 de surse online în limba română urmărite de Mediafax Monitorizare.

 Clasamentul este condus de primarul capitalei, Sorin Oprescu, care înregistrează peste 31 la sută dintre menţiunile din online despre cei 41 de primari (2905 de menţiuni din totalul de 9286). Urmează primarul Clujului, Sorin Apostu,  şi edilul din Constanţa, Radu Mazăre îşi alocă, cu câte 7,4 la sută, respectiv 6,8 la sută din mediatizare, ei fiind urmaţi de primarii din Sibiu şi Iaşi - Klaus Iohannis şi Gheorghe Nichita - cu 5,2 la sută, respectiv 5 la sută.

Primaurl din Zalău, Radu Căpîlnaşiu, ocupă abia poziţia 40, din 41 posibile, cu o cotă din mediatizare de numai 0,1 la sută. Monitorizarea edilului din Zalău s-a făcut pe 11 site-uri.

Zalău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite