Primăria a premiat olimpicii de la CNS. Vezi cine reprezintă judeţul la naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Radu Căpîlnaşiu i-a premiat pe olimpicii de la CNS
Primarul Radu Căpîlnaşiu i-a premiat pe olimpicii de la CNS

Primarul Radu Căpîlnaşiu i-a răsplătit cu câte o sută de lei pe cei 41 de elevi ai Colegiului Naţional "Silvania" care vor reprezenta judeţul la faza naţională a olimpiadelor şcolare, care se va desfăşura în diferite oraşe din ţară în vacanţa de primăvară.

Cel mai titrat liceu din judeţ, Colegiul Naţional "Silvania" din Zalău, trimite nu mai puţin de 41 de elevi la faza naţională a olimpiadelor şcolare pe discipline de învăţământ, ce vor avea loc în diferite oraşe din ţară pe parcurul vacanţei de primăvară. Rezultatul lor, de a fi ieşit primii pe judeţ la disciplina şi la clasa la care au concurat, a fost răsplătit de Primăria Municipiului Zalău prin premii constând în câte 100 de lei pentru fiecare olimpic de la CNS. Banii au fost dăruiţi, astăzi, într-o festivitate organizată în pauza mare, de către primarul Radu Căpîlnaşiu.

Potrivit informaţiilor oferite de directorul CNS, Vasile Bulgărean, colegiul a monopolizat concursul de matematică, unde la toate clasele de liceu Sălajul este reprezentat de elevii de aici. Tot patru reprezentanţi are CNS-ul şi la chimie şi fizică. Câte trei merg la informatică, informatică aplicată, istorie, germană şi religie, câte doi la limba română, engleză şi astronomie şi câte unu la limba latină, biologie, psihologie, logică, economie şi ştiinţele pământului.

Olimpici 1
image

Listă olimpici 1

Listă olimpici 2

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite