Premii pentru cuplurile de aur ale Zalăului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai trainice cupluri din Zalău, care au împlinit 50 de ani de căsătorie au fost sărbătorite azi de Primăria Municipiului Zalău. Ceremonia a avut loc în sala Avram Iancu a primăriei, unde 34 de cupluri au primit pe lângă tradiţionalele felicitări şi diplome, suma de 300 de lei, individual.

34 de cupluri din Zalău, care au împlinit în acest an un jumătate de veac de căsnicie, au fost sărbătorite azi într-un cadru festiv  de reprezentanţii  Primăriei Municipiului Zalău. Aceştia au primit diplome şi premii constând în suma de 300 de lei/cuplu, după care, au  luat parte la o masă  festivă  la o pensiune din oraş. 

Secretul unei căsnicii: „Dragoste. Multă dragoste”

image

Martin şi Maria Viorica Major, în vârstă de 72 respectiv  74 de ani din Zalău este un cuplu care în acest an a împlinit 50 de ani de căsnicie. Secretul?  „Dragostea. Multă dragoste”.

După cum mărturiseşte Martin Major, diferenţa de vârstă  între el şi soţie este de doi ani. „Eu sunt mai mic cu doi ani decât soţia, însă acest aspect nu a fost un impediment  al unei realţii fericite. Suntem de atâţia împreună pentru că a existat şi încă mai există dragostea adevărată, respectul şi nu în ultimul rând credinţa. Fără de acestea nu se poate nimic. Însă, secretul cel mai important al unei căsnicii este dragostea. Multă dragoste. Unde dragoste nu e, nimic nu e!”, mărturişeşte Martin. Familia Major este din Zalău şi a împlinit 50 de ani de căsnicie pe data de 7 mai. „Trebuie să stau un pic să mă gândesc. Ştiu că ne-am căsătorit în luna mai….. Pe data de 7 din câte mai ţin eu bine minte”, spune Martin. Pe lângă trăinicia căsniciei, se pot lăuda cu opt nepoţi, de la cei patru copii. 

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite