Premii la naţională pentru olimpicii din Sălaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Olimpicii au fost premiaţi înainte de concurs de primarul Zalăului
Olimpicii au fost premiaţi înainte de concurs de primarul Zalăului

Iepuraşul de Paşti a venit un pic mai devreme pentru mai mulţi elevi din Sălaj, care au reuşit să obţină premii importante şi menţiuni la faza naţională a olimpiadelor şcolare, desfăşurată în diferite oraşe din ţară săptămâna trecută.

Potrivit datelor primite de la inspectorul şcolar de istorie, Viorel Mărginean, la această disciplină Sălajul are anul acesta chiar şi un loc I. El a fost obţinut de Vlad Druţă, elev în clasa a XII-a la Colegiul Naţional "Silvania" Zalău, pregătit de profsorul Ioan Ciocian. Tot la istorie, Maria Minerva Zah, clasa a IX-a la Liceul Teoretic "Ion Agârbiceanu" Jibou (profesor Victor Varga), a luat menţiune, iar cu punctajul obţinut în clasamentul general, echipajul Sălajului s-a clasat pe locul 5 pe ţară la această disciplină. Olimpiana Naţională de Istorie s-a desfăşurat la Iaşi, în perioada 3 - 7 aprilie.


De la Gura Humorului, unde s-a desfăşurat în aceeaşi perioadă Olimpiada Naţională de Logică, avem o menţiune. Ea a fost obţinută de Iulia Ciaca, elevă în clasa a XII-a la CNS, profesor Iulia Florian.


Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite