Teatru popular. Premii şi menţiuni speciale pentru elevii sălăjeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Juriul Festivalului Judeţean de Teatru pentru Elevi a acordat,  în data de 26 noiembrie, premii şi menţiuni mai multor grupuri de  elevi de la diferite unităţi de învăţământ din judeţ care au participat la secţiunea teatru popular al acestei primei ediţii. 

La Şcoala „Mihai Eminescu" din Zalău a avut loc sâmbătă, 26 noiembrie 2011, în organizarea Consiliului Judeţean Sălaj, a Centrului de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj şi a Inspectoratului Şcolar Judeţean Sălaj, secţiunea teatru popular a primei ediţii a Festivalului Judeţean de Teatru pentru Elevi. Juriul, format din Marcel Lucaciu, inspector şcolar de limba şi literatura română, Florica Criste -meşter şi rapsod popular şi Daniel Săuca, managerul Centrului de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj, au acordat premii şi menţiuni. Premiul I a fost obţinut  de „Micii actori” de la Şcoala Gimnazială din localitatea Chieşd, premiul II – „Spiriduşii” de la Liceul Comercial din Gâlgău şi premiul III- a fost obţinut de trupa de teatru a Şcolii Gimnaziale din Rus. De asemenea juriul a acordat menţiuni Grupului folcloric de la Şcoala Gimnazială din Cizer, grupului
„Spiriduşii" de la Şcoala Gimnazială din comuna Valcău de Jos şi premii speciale pentru Trupa „Masca” de la Şcoala Gimnazială „Lucian Blaga” din Jibou, „Micile stele” de la Şcoala Gimnazială „Silvania” din Şimleu Silvaniei, grupul „Tradiţii” de la Colegiul Naţional „Silvania” din Zalău şi trupa „Bocşana” de la Şcoala „Simion Bărnuţiu” din Bocşa. Premiile, în bani, au fost acordate de Centrul de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj.

Concursul dedicat secţiunii teatru dramatic, din cadrul Festivalului Judeţean de Teatru pentru Elevi, va acontinua şi azi în sala festivă a Şcolii „Mihai Eminescu ” din municipiu.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite