Premiaţi pentru mesajele antidrog

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii din Sălaj, care au participat la concursul naţional „Mesajul meu antidrog”, au fost premiaţi, astăzi, de la ora 11.00, de reprezentanţii  Centrului de Prevenire,  Evaluare şi Consiliere Antidrog (CPECA) Sălaj. Un elev din Cehu Silvaniei a  obţinut premiul I, la categoria eseu în limba maghiară.

Elevii din Sălaj, care au participat la concursul naţional „Mesajul meu antidrog”, au fost premiaţi, astăzi, de la ora 11.00, de reprezentanţii  Centrului de Prevenire,  Evaluare şi Consiliere Antidrog (CPECA) Sălaj.
Cel mai important premiu, obţinut la nivel naţional, i-a revenit lui Tokolyi Csaba, un elev din clasa a VIII-a, de la şcoala Bathory, din Cehu Silvaniei.

Csaba a obţinut premiul I, la categoria eseu în limba maghiară şi a fost recompensat de Valer Merce, coordonatorul CPECA Sălaj cu o diplomă şi o cameră video.

Concursul naţional „Mesajul meu antidrog” s-a desfăşurat anul trecut, premiile fiind stabilite la finele lunii decembrie. Tot astăzi, a fost lansată şi ediţia din acest an a concursului, iar elevii sunt invitaţi să participe cu eseuri, spoturi video, fotografii sau desene.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite