Prefectura Sălaj promovează femeile de succes

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Instituţia Prefectului Judeţului Sălaj în parteneriat cu Universitatea de Vest Timişoara şi-au propus să promoveze portrete de femei de succes în cadrul Proiectului „Şcoala Naţională a Femeilor Manager” din cadrul Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2014, Axa Prioritară 6 „Promovarea incluziunii sociale”.

Până acum, la Instituţia Prefectului au fost depuse 67 de cazuri de bună practică în rândul femeilor manager, dintre care  15 cazuri din administraţie, 1 din domeniul legislativ, 4 femei manageri de proiect, 23 din sfera învăţământ educaţie, 18 din privat, 2 din mass-media, 1 cultură, 2 sănătate, 1 sectorul neguvernamental”, se arată într-un comunicat al Prefecturii.

Termenul pentru femeile de succes care doresc să participe la Proiectul „Şcoala Femeilor Manager” şi să îşi promoveze exemplul la nivel european a fost extins până la data de 25 martie 2011.

„Viitoarele aplicante la acest proiect sunt invitate să ne contacteze şi să completeze un chestionar la Registratura instituţiei. Vă aşteptăm cu căldură şi vă invităm să vă faceţi cunoscute proiectele de succes”, se mai precizează în acelaşi comunicat.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite