Pompierii din Sălaj, cei mai buni din ţară la minifotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipa ISU Sălaj
Echipa ISU Sălaj

Echipa de minifotbal a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Porolissum" Sălaj a câştigat, după loviturile de departajare de la 7 metri, finala naţională a Cupei Asociaţiei Sportive a Pompierilor din România la minifotbal.

Competiţia este destinată cadrelor de peste 35 de ani şi a avut faza finală săptămâna aceasta în localitatea Bradu, judeţul Argeş. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Sălaj, la faza finală au participat opt echipe, împărţite în două grupe, echipa din judeţul nostru având adversare pe reprezentativele ale I.S.U.-rilor judeţelor Dolj, Harghita, Dâmboviţa. Grupa a doua a fost compusă din: ISU Alba, Giurgiu, Bacău şi Galaţi.

După desfăşurarea meciurilor, I.S.U s-a calificat de pe locul II din grupă jucând semifinala cu echipa I.S.U Alba pe care a învins-o cu scorul de 2-0. Finala competiţiei s-a desfăşurat joi dimineaţa echipa sălăjeană întâlnind campioana de anul trecut, I.S.U Dolj, pe care a învins-o la loviturile de departajare de la 7 metri cu scorul de 4 la 3.

Componenţa lotului a fost următoarea:  Mărcuş Gheorghe, Dragomir Ioan, Chiş-Ciure Nicolae, Toth Karoly, Ortelecan Dorin, Cozma Tiberiu, Magdaş Ioan, Ardelean Ilie, Crişan Cristian, şi Bucovinsky Deszo. Coordonatorul lotului a fost Dobocan Adrian, iar cel mai bun jucător al turneului a fost desemnat Toth Karoly de la I.S.U. Sălaj.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite