Pompierii din nou la datorie. Două intervenţii în ultimele 24 de ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum”  Sălaj au fost solicitaţi să intervină în ultimele 24 de ore, pentru a stinge un incendiu izbucnit la imobil din municipiu dar şi pentru a transporta o persoană supraponderală la ambulanţă.

După cum a explicat Lucian Jacodi, purtător de cuvânt al ISU Sălaj, azi dimineaţă un echipaj al Detaşamentului de pompieri Zalău a intervenit,  pe strada Păcii din municipiu, pentru a ajuta la transportul unei persoane supraponderale la ambulanţă. Pompierii militari au transportat bărbatul care avea nevoie de îngrijiri medicale, de la etajul unu al imobilului la ambulanţă.

Potrivit lui Jacodi, în data de 3 ianuarie, în jurul orei orei 16,48,  pompierii au intervenit pentru a stinge un incendiu izbucnit la coşul de fum al unei  case, de pe strada Szilaghi Lajos din municipiul Zalău. Cauza probabilă de incendiu a fost necurăţarea coşului de fum. Din fericire, intervenţia promptă a echipajului a dus la limitarea incendiului.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite