Poliţiştii sălăjeni au strâns mai mult de 60.000 de lei din amenzi de circulaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultimele şapte zile  poliţiştii din Sălaj au dat 674 de amenzi pentru diferite abateri în trafic, valoarea totală a sancţiunilor fiind de Sălaj 60.800 lei. 19 şoferi au rămas şi fără permisul de conducere.

Rutieriştii din Sălaj au dat amenzi de aproape 61.000 de lei în ultima săptămână.Pe lângă amenda primită, 19 şoferi  au rămas şi fără permisul de conducere, nouă dintre ei fiind surprinşi de poliţişti în timp ce treceau pe roşu la semafor.

De asemenea au fost reţinute şi un număr de 6 certificate de înmatriculare pentru conducerea autovehiculelor cu defecţiuni tehnice, inspecţie tehnică periodică expirată sau lipsa poliţei de asigurare obligatorie de răspundere civilă auto.

"În perioada menţionată, pe raza judeţului Sălaj s-au înregistrat 4 accidente de circulaţie grave soldate cu 4 răniţi grav, precum şi 5 accidente uşoare soldate cu 5 răniţi", explică Mariana Cristea, purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.

De la începutul anului în curs, la nivelul judeţului au fost înregistrate 178 accidente grave soldate cu 32 morţi şi 192 răniţi grav.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite