Poliţiştii din Şimleu au făcut "curăţenie" în centrul oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

27 de şoferi din Şimleu Silvaniei s-au ales zilele trecute şi cu amendă şi cu câte două puncte de penalizare după ce au parcat în centrul oraşului, în zone unde staţionarea este interzisă. Poliţiştii îi pregătesc astfel, într-o oarecară măsură, pe şoferii şimleuani pentru ceea ce îi aşteaptă din septembrie, de când se va începe ridicarea maşinilor parcate neregulamentar în oraş.

Potrivit poliţiştilor, în ultima perioadă, la nivelul oraşului Şimleu Silvaniei s-a constatat aglomerarea excesivă cu autoturisme a zonei centrale.  Fenomen este pus de oamenii legii pe seama  "numărului foarte mare de autovehicule existente, precum şi unui obicei instituit în rândul majorităţii conducătorilor auto: acela de a opri autovehiculul cât mai aproape de locul unde au probleme de rezolvat, fără a ţine cont de faptul că prin acţiunea lor îngreunează sau chiar blochează traficul rutier în zonă.

Ieri, în numai două ore, poliţiştii din Şimleu au sancţionat 27 de şoferi cu amenzi în  valoare de peste 3000 de lei, dar şi cu câte 2 puncte de penalizare.
Acesta este, însă, doar începutul. Pentru că, după cum avertizează şi poliţiştii,  începând cu data de 1 septembrie intră în vigoare Hotărârea Consiliului Local Şimleu Silvaniei ce reglementează ridicarea autovehiculelor oprite neregulamentar.  

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite