Poliţiştii din Sălaj şi-au revenit: dau iar amenzi cu carul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce săptămâna trecută numărul şi valoarea amenzilor scăzuse cu aproximativ 30 la sută faţă de perioada precedentă, fapt considera de unii ca formă de protest faţă a poliţiştilor faţă de tăierile salariale, săptămâna aceasta lucrurile au intrat în „normal“.

Poliţiştii de la Circulaţie şi-au revenit. După ce săptămâna trecută o lăsaseră mai moale cu amenzile, care se diminuaseră atât ca şi număr, cât şi ca sumă totală, cu aproximativ 30 la sută, săptămâna aceasta ei au revenit la adevăratul lor „potenţial“: aproape o mie de sancţiuni şi amenzi de aproape 100.000 de lei (un miliard de lei vechi).

Concret, au fost sancţionate 918 persoane, dintre care 13 pentru fapte de natură penală, valoarea amenzilor aplicate ajungând la 95.100 de lei. Cei mai loviţi de sancţiunile poliţiştilor de la Circulaţie au fost şoferii, 774 la număr, dintre care aproape jumătate, 386 mai exact, au fost amendaţi pentru depăşirea vitezei legale. Au fost sancţionaţi şi 67 de pietoni, 58 de biciclişti şi mopedişti, precum şi şase căruţaşi.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite