Politehnica din Cluj aduce atmosfera din campusul universitar la Zalău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe trupe studenţeşti din Cluj vor face spectacol joi la Zalău, în încercarea Filialei Zalău a Universităţii Tehnice de aduce aici nu numai facultăţi, ci şi atmosfera din oraşul de pe Someşul Mic.

"Primăvara Studenţească la Zalău", aşa cum a fost numit evenimentul, va avea loc de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, cu intrare liberă. După cum preciza astăzi, într-o conferinţă de presă, directorul Filialei Zalău a Universităţii Tehnice Cluj, Ioan Vuşcan,  evenimentul se vrea a fi o recreare a atmosferei din campusurile universitare şi vine în contextul în care filiala încearcă să le asigure studenţilor din Zalău toate condiţiile de care au nevoie pentru a se forma chiar aici, acasă. "De altfel, în ultima perioadă vin la noi tot mai mulţi tineri foarte buni, care altă dată ar fi mers la Cluj. Forţaţi, probabil, şi de vremurile grele pe care le trăim, au început şi ei să gândească mai pragmatic şi aleg să studieze acasă. Cu atât mai mult cu cât formăm competenţe identice cu cele care sunt formate la Cluj", susţine Vuşcan.

Pentru anul universitar următor, filiala din Zalău oferă 60 de locuri bugetate pentru viitorii ingineri şi 20 cu taxă. 30 dintre locuri bugetate şi 10 cu taxă sunt la Inginerie industrială (TCM), tot atâtea fiind oferite şi la Ingineria Procesării Materialelor.

Zalău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite