Ploaia a stricat programul de Ziua Naţională la Zalău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oficialităţile au primit onorul pe o ploaie torenţială
Oficialităţile au primit onorul pe o ploaie torenţială

O ploaie torenţială a stricat prima parte a manifestărilor dedicate Zilei Naţionale la Zalău. Soldaţii şi reprezentanţii autorităţilor locale şi judeţene au fost obligaţi să defileze prin bălţile care s-au format în centrul oraşului. Programul continuă cu un spectacol de muzică populară ce va începe la ora 17.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Soldaţii Ministerului Apărării Naţionale, dar şi jandarmii şi pompierii din Zalău au fost obligaţi să defileze prin ploaie, în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Naţionale a României. Cu drapelul înfăşurat în plastic şi pe ritmurile muzicii de fanfară garda de onoare a fost aplaudată de câţiva zeci de curajoşi care s-au încumetat să înfrunte vremea rea.

Tot din cauza vremii nefavorabile, oficialităţile n-ai mai rostit niciun discurs, iar manifestările de pe platoul din faţa Prefecturii, care au început la ora 15.00, s-au încheiat în mai puţin de 20 de minute.

De la 17.00, acţiunea se mută la Casa de Cultură a Sindicatelor, unde se va desfăşura un spectacol folcloric ce-i va avea ca principali protagonişti pe Dumitru Fărcaş, Mioara Velicu şi Dinu Iancu Sălăjanu, iar la ora 20.00, la ieşirea de la spectacol, zălăuanii vor fi invitaţi să joace „Hora Unirii” şi să asiste la retragere cu torţe a militarilor.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite