Pescar debutant la 84 de ani, premiat de prefect

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La cei 84 de ani ai săi, Pavel Pop, un pensionar din Zalău, a participat azi  în premieră azi, la un concurs de pescuit. Acesta a fost premiat de prefectul  Alexandru Vegh, tocmai pentru ambiţia de a învăţa să pescuiască la venerabila sa vârstă.  

La acţiunea dedicată în exclusivitate vârstnicilor, pe Lacul de Acumulare de la Vârlşolţ, organizată azi de la prima oră a dimineţii au luat parte 31 de pensionari care s-au întrecut în ale pescuitului. Cel mai vârstnic participant prezent, aflat la pescuit pentru prima oară în viaţă sa, este Pavel Pop, un pensionar din Zalău. „Este pentru prima dată în viaţă la pescuit”, spune Ioan Ivaşcău preşedintele Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Zalău. Pavel, alături de ceilalţi colegi ai săi, se află la pescuit de dimineaţă de la ora 8,00, iar în această după-amiază va primi din partea prefectului o diplomă de  participare. „Cel mai vârstnic participant dar şi cel care a reuşit să pescuiască  cea mai mare cantitate de peşte va  fi premiat”, a declarat Ivaşcău. Toţi participanţii, indiferent dacă  vor reuşi sau nu să prindă peşte vor primi câte o şapcă.
Un om foarte activ
„Pavel Pop, este unul din membrii instituţiei noastre, care încă de la anunţarea acestui concurs s-a arătat interesat de participare. Azi este pentru dată în viaţa lui la pescuit. În permanenţă se implică  în toate activităţile organizate de instituţia noastră. A particiapt şi la concursuri de şah şi table  şi la 84 de ani, este foarte activ”,  spune  preşedintele CARP Zalău.
Concursul de pescuit, dedicat în exclusivitate pensionarilor vârstnici amatori, a fost organizat de CARP Zalău şi Asociaţia Judeţeană pentru Vânătoare şi Pescuit Sportiv (AJVPS) Sălaj, cu sprijinul Prefecturii şi Consiliului Judeţean Sălaj.

Zalău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite