Patru femei din Jibou, prinse la furat de porumb

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeile au apucat sa fure zece saci de porumb
Femeile au apucat sa fure zece saci de porumb

Patru femei din Jibou ar putea sta după gratii după ce ele au fost prinse duminică de jandarmi la furat de porumb. Femeile, cu vârste cuprinse între 15 şi 59 de ani, reuşiseră să fure, până la sosirea jandarmilor, zece saci de porumb de pe terenul unei persoane din localitate.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj, un echipaj al instituţiei s-a aflat duminică acolo după ce în zonă (Jibou - Someş Odorhei) au fost semnalate în ultima perioadă furturi de produse agricole direct de pe tarla. Jandarmii aflaţi în misiune le-au prins pe cele patru în flagrant, în timp ce furau porumb de pe terenul unui locuitor din Jibou. Hoaţele, L.V. de 59 de ani; L.D. de 21 de ani; P.L.V. de 37 de ani şi P.L. de 15 ani, toate având domiciliul in localitatea Jibou, apucaseră să fure zece saci de porumb, cântărind aproximativ 150 kg.

În cauză, jandarmii au întocmit actele de constatare a  infracţiunii de  furt calificat, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 209 Cod Penal. Dosarul cu actele de constatare a infracţiunii urmează a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou.



Zalău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite