Patru candidaţi pentru un post de judecător la Şimleu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La nivel naţionale sunt scoase la concurs 20 de posturi de judecători şi 20 de procurori
La nivel naţionale sunt scoase la concurs 20 de posturi de judecători şi 20 de procurori

Patru absolvenţi de studii juridice s-au înscris în cursa pentru ocuparea postului de judecător la Judecătoria Şimleu, singurul scos la concurs de Institutul Naţional al Magistraturii. Deocamdată, au fost admise dosarele a doar trei dintre candidaţi, unul fiind respins pentru vechime insuficientă.

Institutul Naţional al Magistraturii a scos la concurs un singur post de judecător în Sălaj, destinat absolvenţilor de studii juridice care nu au fost admişi ori nu s-au prezentat la concursul de admitere în institut. Postul este la Judecătoria Şimleu Silvaniei şi poate fi ocupat în baza unui concurs de admitere în magistratură ce va avea loc în 13 noiembrie, la Bucureşti. S-au putut înscrie la acest concusr doar absolvenţii de drept cu o vechime de cel puţin cinci ani în domeniu.

Potrivit datelor de pe site-ul INM, patru candidaţi din Sălaj şi-au depus dosarele pentru Judecătoria Şimleu. Dintre aceştia, doar la trei li s-a admis participarea la concurs. Este vorba despre Oana Flonta, Teodora Diana Hossu şi Liliana Santavan. Dosarul Corinei Lazăr a fost respins pentru neîndeplinirea condiţiei de vechime. Ea poate depune, până la finalul zilei de luni, 31 octombrie, contestaţie.

Concursul, constând într-un examen scris din cunoştinţe teoretice şi practice de specialitate, va avea loc în data de 13 noiembrie. Primele rezultate vor fi afişate în 22 noiembrie, iar rezultatele finale, în 29.

Zalău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite