GALERIE FOTO Paradox la repartiţii: s-au dat doar jumătate din posturile de titulari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Repartizare la centrul de la Liceul Pedagogic
Repartizare la centrul de la Liceul Pedagogic

Cei 184 de candidaţi care au obţinut note peste 7 la examenul de titularizare din 2 august au avut astăzi posibilitatea de a obţine un post de titular în învăţământ, dacă la specializarea la care a dat concurs au fost scoase la concurs astfel de posturi.

Potrivit informaţiilor primite de la inspectorul şcolar general adjunct Maria Pop, din cele 104 posturi disponibile astăzi, au fost ocupate doar 55, alte şase situaţii fiind transmise spre rezolvare Ministerului Educaţiei. Este vorba despre situaţii în care noua aplicaţie informatică de repartizare pe post nu a permis atribuirea posturilor către anumiţi candidaţi din motive ce ţin de studii, aceeaşi aplicaţie permiţând, însă, înscrierea candidaţilor respectivi la examen.

Repartizare la centrul de la Liceul Pedagogic

CLICK AICI PENTRU GALERIE


Cele 49 de posturi rămase neocupate devin netitularizabile şi se adaugă celorlalte 305 posturi netitularizabile existente deja şi care vor putea fi ocupate, tot prin repartizare în şedinţe publice, miercuri, 16 august. La repartiţii se vor putea prezenta candidaţii rămaşi nerepartizaţi astăzi şi cei care au obţinut note între 5 şi 7 la titularizare.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite