Pagube imense: I-a luat foc casa de la o priză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acoperişul  unui gospodării, din localitatea Crasna, a fost mistuit azi noapte de un incendiu. Focul s-a extins cu repeziciune şi la gospodăriile învecinate  iar pentru stingerea  acestuia au intervenit pompierii militari ai ISU Sălaj.

În data de 11 ianuarie, la ora 04,50, Secţia de pompieri Şimleu Silvaniei a fost solicitată să intervină pentru a stinge un incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Crasna. După cum a explicat Lucian Jacodi, purtător de cuvânt al ISU „Porolissum” Sălaj,  până la intervenţia pompierilor flăcările au mistuit acoperişul pe o suprafaţă de 250 de metri pătraţi, piese de mobilier, aparate electrocasnice şi în plus s-a  propagat şi la gospodăriile  din vecinătate unde focul a avariat cinci geamuri termopan şi cablurile electrice ale unei console de pe un stâlp. La intervenţie alături de pompierii şimleuani au participat şi pompierii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de urgenţă Crasna. 

Din câte se pare şi potrivit primelor cercetări, cauza probabilă de incendiu a fost efectul termic al curentului electric de la o priză.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite