PREMIERĂ: Zilele Cetăţii vor fi "stropite" anul acesta cu bere. Vezi ce surpriză ne pregăteşte primăria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Zalău vrea să iasă mai ieftin anul acesta cu Zilele Cetăţii acceptând ca în paralel cu deja tradiţionala sărbătoare a oraşului să se desfăşoare şi "Serbările Berii", eveniment ce ar urma să fie organizat, în premieră la Zalău, de o firmă din Iaşi.


Primăria Municipiului Zalău vrea să încheie o colaborare cu o firmă din Iaşi, care şi-a arătat interesul de a organiza în oraşul nostru, în perioada 26 - 29 iulie, concomitent cu Zilele Cetăţii, evenimentul "Serbările Berii", ce ar urma să reunească la Zalău comercianţi şi producători ai popularei băuturi, dar şi formaţii şi artişti ce vor concerta în aer liber pe parcursul celor patru zile de sărbătoare. Repreentanţii municipalităţii susţin că oferta firmei din Iaşi este "foarte avantajoasă" şi că ar duce la "economii la bugetul local", aşa că supun astăzi, luni, 28 mai, acordul de colaborare aprobării consilierilor judeţeni, reuniţi în şedinţă ordinară.

Prin oferta făcută primăriei, firma din Iaşi se obligă să realizeze pe durata a patru zile concerte gratuite cu trupe şi solişti din România, acoperind mai multe domenii (muzică populară, muzică uşoară), dar şi concursuri şi karaoke, premiile urmând a fi asigurate de organizatori. Ca trupe menţionate în ofertă se numără Fără Zahăr, Bandidos şi HiQ.

Obligaţii îi revin şi Primăriei Zalău. Municipalitatea trebuie, astfel, să pună la dispoziţia organizatorilor spaţiul necesar (Piaţa 1 Decembrie), să asigure salubrizarea, branşarea la curentul electric şi paza zonei, dar mai ales să nu aprobe instalarea în zona de desfăşurare a evenimentului sau în apropiere , în aceeaşi perioadă sau cu o lună anterior perioadei de desfăşurare a evenimentului, a altor activităţi concurente.



Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite