PP-DD lansează spre Parlament candidaţi plecaţi din alte partide

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Stanciu
Gheorghe Stanciu

Partidul Poporului Dan Diaconescu anunţă, prin preşedintele filialei sălăjene, Alin Demle, candidaţi – supriză la parlamentare.

Ca sigur, preşedintele Alin Demle se dă doar pe sine, candidat pentru un fotoliu de senator în Colegiul Şimleu Silvaniei – Cehu, pe Ioan Mocan, exclus din PDL în urmă cu câteva luni, candidat la Camera Deputaţilor în Colegiul Şimleu, şi pe Onorica Abrudanu, tot un fost membru PDL, care va candida tot la Camera Deputaţilor, dar în Colegiul Zalău.

Ca posibile dă candidaturile lui Gheorghe Stanciu, care a candidat, în trecut, ba din partea PDL, ba de la PNŢCD, pentru ca acum să-şi încerce norocul la Senat, în Colegiul Zalău – Jibou, din partea PP-DD. Stanciu ne-a declarat, însă, că nu s-a decis încă din partea cărui partid va candida, precizând că analizează trei propuneri.  „Sunt în discuţii cu trei – ARD, PP-DD şi USL. Nu m-am decis încă, pentru că nu atât oferta lor mă interesează, cât să găsesc o echipă de bună credinţă, dispusă să muncească, să îmi fie aproape”, ne-a declarat el, precizând că o decizie va lua, cel mai probabil, la începutul săptămânii viitoare. Stanciu a spus că sigur este doar că vrea să intre în Senatul României, indiferent dacă din Colegiul Zalău - Jibou ori din Şimleu - Cehu Silvaniei.

În Colegiul Cehu Silvaniei la Camera Deputaţilor, PP-DD l-ar putea avea ca şi candidat pe Otto Haller. Cea mai mare surpriză ar putea fi anunţată astăzi, fiind vorba despre candidatul la deputăţie în Colegiul Jibou.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite