Oferta de muncă din Sălaj - săptămână declinului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai puţin de 100 de locuri de muncă sunt vacante în această săptămână. În acest an s-a înregistrat o ofertă mai slabă decât acum doar în perioada 21-28 iulie, recordul negativ din acest an. Capul de afiş îl ţine industria confecţiilor cu peste 50 la sută din ofertă.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj are în evidenţa din cursul săptămânii acesteia 98 de locuri de muncă disponibile. Cele mai multe - 60 - sunt oferite de către agenţi economici activi în industria confecţiilor, după cum urmează: 10 pentru muncitori necalificaţi în Şimleu Silvaniei la SC ARA Shoes România, 25 în Jibou la SC Giacomo Exim SRL, alte 10 tot în Jibou - la SC CAAFS Profi SRL. În Zalău se angajează 10 confecţioneri la SC BI Consult SRL.

Cele 20 de joburi în industria alimentară pentru absolvenţii de şcoală generală - la SC Euro Conserve SRL - au rămas neocupate şi sunt în ofertă şi în această săptămână. Tot în industria alimentară mai este un loc de muncă pentru lucrător în bucătărie.

În domeniul construcţiilor şi al serviciilor nu sunt nici măcar câte 10 posturi disponibile. Totuşi, absolvenţii de studii superioare ar putea fi încadraţi în ramura serviciilor; aici se caută un administrator de cont la CEC Bank - sucursala Letca, un asistent de marketig la SC Comatex SA Zalău şi un arhitect de urbanism la SC Prefcon SRL Zalău.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite