Oferte de Revelion pe ultima sută de metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preţul unui meniu este de minim 100 de lei
Preţul unui meniu este de minim 100 de lei

Cei care nu s-au decis unde să-şi petreacă noaptea dintre ani mai pot alege diferite locaţii pentru distracţie. Administratorii pensiunilor şi restaurantelor din judeţ se întrec în oferte şi îi asigură pe „petrecăreţi” că  din „meniul” serii de Revelion nu vor lipsi mâncarea deliciosă, băutura şi muzica: totul la discreţie.  

 În funcţie de bugetul disponibil, cei interesaţi de a petrece Revelionul la  un restaurant din urbe sau la o pensiune, în mijlocul naturii, pot alege acum pe ultima sută de mteri diferite locaţii.
 
Popasul Romanilor – distracţie pe cinste

220 de locuri din cele 300 disponibile, puse la dispoziţie de administratorii de la Popasul Romanilor  pentru distracţia de Revelion au fost ocupate până în prezent. Preţul unui meniu este de 150 de lei, sumă în care este inclusă masa – cinci feluri de mâncare, băutura şi muzica. Adriana Moldovan, administratorul hotelului-restaurant „Popasul Romanilor” spune că în preţul menţionat este inclusă distracţia şi masa atât pentru seara de Revelion cât şi în prima zi a Anului Nou. „A doua zi totul va fi gratuit, mâncare- bufet suedez, băuturi şi muzică la discreţie. În plus cei care au ales sau vor alege să-şi petreacă Revelionul la noi vor avea parte de foarte multe surprize”, a spus administratorul. Muzica de Revelion la Popasul Romanilor va fi asigurată de DJ Titi şi Cosmin Chichişan. Cei interesaţi se pot adresa la barul restaurantului, situat pe şoseaua Zalău-Cluj, la numărul 11, persoană de contact Adriana Moldovan.
 
Tusa

Cei care doresc să-şi petreacă noaptea dintre ani în mijlocul naturii,departe de zgomotul oraşului, pot alege oferta  pentru Revelion, pusă la dispoziţie de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sălaj, în Centrul de Agrement „Izvoarele Barcăului” – Tusa. Oferta este disponibilă în perioada 31 decembrie -2 ianuarie, unde pentru 283 de lei, cei interesaţi vor beneficia de trei nopţi de cazare, trei mese zilnice şi un meniul special de Revelion. Potrivit lui Adrian Fărcaş, directorul executiv al DJST Sălaj, din cele 52 de locuri jumătate au fost deja rezervate. Cei „tentanţi”  de această ofertă  se pot adresa  la sediul instituţiei, situat în piaţa Iuliu Maniu, nr. 12 din Zalău.

Complex Severus


Locuri disponibile pentru Revelion mai sunt şi la Complexul Severus din Zalău. Preţul unui meniu este de 155 de lei, iar dacă vă hotărâţi să mergeţi cu o „gască” de minim opt persoane, organizatorii reduc din  preţ. Din meniul de Revelion  nu vor lipsi: şniţelul de curcan, ardei cu pastă de brânză, frigăruie cu mozarella şi roşii chery, terina de curcan, ruladă de somon cu brânză şi somon afumat,  crevete, file de şalau cu orez sălbatic, morcovi pitici, sos mărar şi lămâie, muşchiuleţ de porc, costiţă de porc, file de curcan la tavă cu sos de piper verde, cartofi umpluţi, salată multicoloră cu dressing, sărmăluţe cu varză murată şi afumătură, ciorbă de curcan cu ciperci de pădure şi lâmâie, ciorbă de burtă, tort, prăjituri, băuturi alcoolice alese şi băuturi răcoritoare. 

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite