Pachet turistic: odihnă şi relaxare aproape de casă. Află aici detalii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Centrul de agrement se află în subordinea DJTS Sălaj
Centrul de agrement se află în subordinea DJTS Sălaj

Tinerii, cu vârsta de până în 35 de ani, care doresc  să se relaxeze timp de câteva zile,  aproape de casă, pe meleaguri sălăjene,  pot alege Centrul de Agrement  –  „Izvoarele Barcăului” Tusa din comuna Sâg. Aflată în subordinea Direcţiei Judeţene pentru  Sport şi Tineret (DJST) Sălaj, baza turistică de la Tusa oferă celor interesaţi  mai multe posibilităţi de relaxare.

Printre  obiectivele turistice pe care cei aflaţi la Tusa le pot vizita sunt: păstrăvăria, Izbucul Barcăului, băile termale Boghiş situate la circa 20 km distanţă de centru  şi Muzeul Memorial Octavian Goga din localitatea Ciucea. După cum a explicat Csillag Alpar, expert  turism din cadrul DJTS Sălaj,  preţul pentru o noapte de cazare este de 36 de lei – persoană, iar de asemenea cei care vor să servească şi masa  pot opta pentru varianta în sistem catering, mic dejun, prânz şi cină, preţul fiind de 24 de lei. În total cazarea plus masă pentru o zi – persoană, la Tusa, este de 60 de lei. Oferta este valabilă şi pentru elevi în perioada vacanţei de iarnă.
 
Baza turistică dispune de 50 de locuri/serie de servit masa iar cazarea se va face în camere renovate cu câte patru respectiv şase paturi. Condiţiile de cazare includ apă rece curentă şi apă caldă. Cei interesaţi trebuie să ştie că pot alege să petrecă fie o zi, fie un sfârşit de săptămână sau chiar un sejur, în funcţie de opţiune, iar pentru rezervări se pot adresa zilnic la sediul DJTS Sălaj.  

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite