O nouă etapă de selecţie pentru pretendenţii la funcţii în învăţământ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rezultatele vor fi afişate în 24 august
Rezultatele vor fi afişate în 24 august

O nouă etapă de selecţie în Corpul Naţional al Experţilor în Management Educaţional, cea de-a treia, a început săptămâna aceasta.

Până în data de 12 august, cadrele didactice care vor să intre în Corpul Naţional al Experţilor în Educaţie trebuie să completeze formularul de selecţie online. În 12 august este programată lista candidaţilor admişi în această etapă (de selecţie online), urmând ca în zilele de 13 şi 14 august să se depună la Inspectoratul şcolar portofoliile. Evaluarea documentelor prezentate în portofolii se va face în 20 - 23 august, iar afişarea punctajelor obţinute în urma acestei evaluări este programată pentru 24 august.


Reamintim că în prima etapă de selecţie, desfăşurată în martie - aprilie, au fost admişi 194 de dascăli din Sălaj, iar în cea de-a doua, care s-a desfăşurat în lunile iunie - iulie, alţi 42.


Apartenenţa la acest Corp Naţional al Experţilor în Management Educaţional este de anul acesta condiţie obligatorie pentru înscrierea la concursurile de ocupare a unei funcţii de conducere în învăţământ.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite