ONG-urile din Sălaj se pot înscrie pentru o finanţare Soros

0
Publicat:
Ultima actualizare:

ONG-urile din Sălaj au oportunitatea de a obţine peste 25.000 de dolari de la Fundaţia Soros România, pentru a derula proiecte adresate tinerilor sau copiilor.

Până în 16 iulie, organizaţiile non-guvernamentale din judeţ , asociaţii şi fundaţii, pot obţine finanţare de peste 25.000 de dolari pentru proiecte adresate tinerilor şi copiilor. ONG-urile pot să-şi înscrie ideile de proiecte on-line, pe pagina de internet a Fundaţiei Soros România.

Dacă ideea este agreată, organizaţia va redacta o cerere de finanţare în termen de 10 zile lucrătoare.

Se pot finanţa proiecte deeducația timpurie incluzivă a copiilor proveniți din grupuri dezavantajate; reintegrarea și reinserția tinerilor delincvenți în societate; sprijinirea și recuperarea copiilor aflați în situații de risc; susținerea activităților care răspund nevoilor de socializare ale copiilor. De asemenea, sunt eligibile activități recreative și culturale pentru copii, cum ar fi organizarea de tabere de excelență sau tabere sociale pentru copii, programe educaționale de tipul competițiilor sportive, dezbaterilor, workshop-urilor, promovarea voluntariatului în rândul copiilor. 

Serviciile acordate direct imigranților din România, în special celor din categorii vulnerabile (solicitanți de azil, imigranți cu statut nereglementat, tolerați, refugiați etc.) - activități educaționale, servicii medicale și psihiatrice, cazare, asistență socială, asistență juridică - sunt

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite