Nunta săptămânii: Lucian şi Elena au venit din Spania să-şi organizeze nunta la Zalău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri ce muncesc de ani buni în în Spania s-au întors acasă la Zalău, în concediu pentru a-şi sărbătorii nunta. Mireasa este tocmai din Piatra Neamţ şi a vrut să facă nunta la Zalău, acasă la viitorul ei soţ conform obiceiurilor sălăjene.

Lucian în vârstă de 22 de ani şi Elena de  25 de ani şi-au unit destinele sâmbătă 20 august la Zalău. Ei au venit din Spania unde muncesc, să celebreze evenimentul acasă cu familiile. Elena, tânăra mireasă este o frumoasă moldoveancă din Piatra Neamţ ce a ales să facă nunta la Zalău după obiceiurile sălăjene ale viitorului său soţ. Rochia miresei, cumpărată de către mire a costat 2.800 de euro, aproape jumătate din bugetul alocat nunţii. 

image

Cununia religioasă a avut loc la biserica Sfânta Vineri, după care 150 de invitaţi au sărbătorit alături de proaspeţii  însurăţei  la petrecerea oferită de aceştia la restaurantul  Premier. Casă de piatră şi felicitări mirilor!

image

Trimiteţi pe adresa redacţiei zalau@adevarul.ro poze de la nunta dumneavoastră. Primele fotografii primite la redacţie vor fi publicate în săptămânalul ADS din 1-7 septembrie.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite