Note mari la concursul de promovare în funcţie a magistraţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Note în general peste 9 la concursul de promovare în funcţie a judecătorilor şi procurorilor. Pentru posturile vacante din Sălaj s-au înscris doi magistraţi, ambii obţinând note finale peste 9.

La Institutul Naţional al Magistraturii (INM) s-a desfăşurat zilele trecute concursul de promovare în funcţie a judecătorilor şi procurorilor. Pentru acest concurs erau disponibile în Sălaj trei posturi vacante de execuţie - două de judecător la Tribunalul Sălaj şi unul de procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj.

Pentru posturile de la Tribunalul Sălaj s-a înscris un singur judecător, Ancuţa Pura, care lucrează acum la Judecătoria Cluj Napoca. Magistratul a optat pentru postul de la secţia penală şi a obţinut nota 9.40 la testul grilă şi 9.50 la proba practică.

Pentru postul de procuror s-au înscris iniţial în cursă trei candidaţi, toţi de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Zalău. Doi dintre ei au fost respinşi la etapa de verificare a dosarelor, pentru lipsa vechimii necesare, iar cel de-al treilea, Liviu Corda, a obţinut 9.60 la trstul grilă şi 9 la proba practică.


Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite