Noi suspecţi în cazul furtului de bonuri valorice de la Centrul de Transfuzie din Zalău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alţi şase tineri sunt cercetaţi de poliţişti pentru participare la furt şi tăinuire în cauzul bonurilor valorice furate de la Centrul de Transfuzie Zalău. Primele două arestări s-au făcut în luna decembrie.

Şase tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 28 de ani, toţi din Zalău, sunt cercetaţi de poliţie în cazul furtului de bonuri valorice de la Centrul de Transfuzie. Unul dintre ei a participat direct la furt, iar ceilalţi cinci au ascuns fapta prietenilor lor.

În noapte de 17 decembrie, Centrul de Transfuzie din Zalău a fost călcat de hoţi şi toate bonurile valorice, cu care erau răsplătiţi donatorii de sânge, au fost furate. Prejudiciul total a fost de aproape 35.000 de lei.

Hoţii au intrat în clădire, urcând pe o ţeavă până la etajul 1, iar apoi au forţat geamurile de la o baie, iar de acolo au coborât în birouri pentru a căuta bonurile. În timpul căutărilor, cei doi bărbaţi de 19 ani, care au intrat în clădire, au fost surprinşi de camerele video, iar poliţiştii i-au reţinut după aproape 10 zile.

“În momentul de faţă, cei doi aşteaptă o decizie din partea magistraţilor, fiind în arest la Penitenciarul Oradea. Complicii lor din Zalău sunt cercetaţi în stare de libertate”, explică Maria Criste, purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite