Neatenţia l-a băgat pe un copil de nouă ani în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii îl cercetează pe tânăr pentru vătămare corporală din culpă (foto - arhivă)
Poliţiştii îl cercetează pe tânăr pentru vătămare corporală din culpă (foto - arhivă)

Copilul a fost lovit aseară de o maşină în timp ce traversa strada, în zona Cartierului Simion Bărnuţiu, prin loc nepermis şi fără să se asigure. El este internat la secţia de Chirurgie Infantilă din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău cu traumatism cranio-cerbral şi hematom frontal drept.

Accidentul s-a petrecut aseară în juru orei 18.00 pe strada Armoniei din Cartierul Simion Bărnuţiu. Potrivit poliţiştilor, băiatul de nouă ani, Zoltan C., s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, moment în care a fost accidentat de Ionuţ A., un tânăr de 29 de ani din Gîrceiu, aflat la volanului unui autoturism proprietate personală. Copilul a fost transportat imediat la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean, unde a fost diagnosicat cu traumatism cranio-cerebral şi hematom frontal dept. Potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului, Codruţa Puşcaş, el este stabil şi conştient dar a rămas în continuare sub supraveghere medicală în cadrul secţiei de Chirurgie Infantilă.

Pe numele tânărului care se afla la volan poliţiştii au întocmit acte premergătoare dosarului pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


Zalău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite