Motociclist făcut zob pe şosea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Motociclistul a intrat în plin într-un stâlp de telefonie fixă
Motociclistul a intrat în plin într-un stâlp de telefonie fixă

Ruptură de rinichi, fractură deschisă de femur. Sunt doar câteva dintre problemele rănile grave cu care s-a ales un tânăr din localitatea Camăr, care a suferit un accident de circulaţie în timp ce se plimba cu motocicleta.

Potrivit informaţiilor primite de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj, accidentul s-a petrecut în weekend, în momentul în care tânărul se plimba cu motocicleta pe DJ 109 P, în afara localităţii Camăr. Acesta, pe numele său B. Levente, de25 de ani, din Camăr,într-o curbă la dreapta nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul motocicletei, a părăsit partea carosabilă şi s-a lovit de un stâlp de susţinere a reţelei telefonice. În urma impactului, motociclistul s-a rănit grav.

 El a fost transportat imediat la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean de urgenţă Zalău. Potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului, Codurţa Puşcaş, el a fost diagnosticat cu rupturi la nivelul rinichiului drept, fractură deschisă de femur drept şi fractură de bazin. A fost stabilizat şi transferat apoi la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Cluj Napoca.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite