Ministrul Traian Igaş: „Nu voi acoperi pe nimeni din interiorul ministerului“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ministrul Traian Igaş are origini sălăjene
Ministrul Traian Igaş are origini sălăjene

Ministrul Administraţie şi Internelor, Traian Igaş, a afirmat azi la Zalău că judeţul nostru este pe o poziţie bună într-un top al infracţionalităţii.

Ministrul Administraţie şi Internelor, Traian Igaş, a afirmat azi la Zalău că judeţul nostru este pe o poziţie bună într-un top al infracţionalităţii.

„Sălajul e pe o poziţie destul de favorabilă, ne putem mândri cu asta“, a spus ministrul – originar din comuna Badon. Prefectul Vegh Alexandru a precizat că Sălajul se situează pe locul 37 din 41 de judeţe.

Prezent la Zalău pentru alegerile din cadrul organizaţiei judeţene a PDL, Igaş s-a întâlnit şi cu subordonaţii săi din teritoriu: „Am transmis tuturor care au participat la întâlnire, domnului prefect şi şefilor fiecăreia dintre arme (poliţie, jandarmi şi pompieri - n.r.) să colaboreze“.

Ministrul le-a vorbit despre eradicarea traficului de ţigări, alcool şi cereale. „Ştim că aici (în trafic - n.r.) se ascunde mare parte din evaziunea fiscală. Câtă vreme nu vom reuşi să aducem aceşti bani în zona albă a economiei, bugetul României va avea de suferit“, a precizat Igaş.

„Cine greşeşte plăteşte“

Referitor la traficul de motorină pentru care sunt cercetaţi cinci dintre poliţiştii feroviari din Jibou, ministrul Administraţiei şi Internelor a declarat că nu va acoperi pe nimeni din interiorul ministerului. „Cine greşeşte plăteşte“, subliniat el.

Ministrul nu a dorit să comenteze cazul de mituire a secretarului de stat Dan Valentin Fătuloiu, precizând că este de competenţa DNA.

Igaş a afirmat că e prematur să se exprime referitor la disponibilizări în rândul poliţiştilor sau pompierilor. „Urmează să finalizezăm un proces de reorganizare, să modificăm toate structurile pe care le avem în subordine“, a rezumat ministrul.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite