Ministrul Liviu Pop despre situaţia de la Oltchim: "E şi foarte multă lipsă de interes"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ministrul Liviu Marian Pop, prezent la Zalău
Ministrul Liviu Marian Pop, prezent la Zalău

Prezent astăzi la Zalău, ministrul delegat pentru dialog social Liviu Marian Pop a declarat că felul în care s-a făcut privatizarea combinatului Oltchim este cauzat şi de lipsa de interes de care dau dovadă chiar cei direct vizaţi.

"M-am deplasat în Vâlcea la două săptămâni după aprobarea de către guvern a Memorandumului de privatizare. Este inexplicabil pentru mine cum 16 directori din combinat, 16 lideri sindicali din diferite secţii, şefi de sectoare şi alte persoane cu funcţii de conducere nu ştiau, încă, ce conţine memorandumul, un document de numai 17 pagini", a declarat, indignat, ministrul. El spune că le-a lăsat celor din combinat une xemplar din memorandum, însă a constatat, o săptămână mai târziu. că "aceasta nu a circulat. Au circulat, în schimb, multe telenovele".

Ministrul a venit la zalău pentru a participa la o dezbatere publică pe tema dialogului între instituţiile statului, patronate şi sindicate, organizată în cadrul proiectului „Împreună pentru dezvoltarea dialogului social în România”. Proiectul este finanţat din fonduri europene şi este implementat de Confederaţia Sindicală Naţională Meridian împreună cu Federaţia Agricultorilor Fermierul, care au şi organizat evenimentul de astăzi.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite