Mihai Răzvan Ungureanu îşi dezvăluie intenţiile de viitor la Zalău, cu ocazia lansării candidaţilor PDL Sălaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu va susţine miercuri, 16 mai, la Zalău, o conferinţă de presă în care îşi va face publice intenţiile sale de viitor. Este prima ieşire publică a lui Ungureanu după moţiune, exceptând lansarea naţională a candidaţilor PDL de duminica trecută, unde fostul premier a transmis un mesaj celor prezenţi.

Anunţul că Mihai Răzvan Ungureanu a ales Zalăul pentru a-şi dezvălui intenţiile de viitor a fost făcut vineri, 11 mai, de către preşedintele PDL Sălaj Lucian Bode, fost ministru al Economiei în cabinetul Ungureanu. Bode a declarat, într-o conferinţă de presă, că Mihai Răzvan Ungureanu a confirmat prezenţa la Zalău miercuri, 16 mai, la lansarea oficială a candidaţilor PDL Sălaj la alegerile din 10 iunie. "Mai mult, domnul prim-ministru a solicitat organizarea unei conferinţe de presă, pentru a-şi prezenta gândurile de viitor", a precizat Lucian Bode, adăugând că la conferinţă va fi invitată, pe lângă presa locală, şi mass media regională şi centrală.

image

Lucian Bode, alături de candidaţii PDL la Primăria Zalău şi Consiliul Judeţean Sălaj

Întrebat despre motivele pentru care Mihai Răzvan Ungureanu face tocmai la Zalău prima sa ieşire publică după ieşirea de la guvernare - exceptând, bineînţeles, lansarea de la Bucureşti - Lucian Bode a explicat că fostul premier i-a promis că va participa la acest eveniment - lansarea candidaţilor PDL Sălaj - încă de pe vremea când sălăjeanul era membru în cabinetul său. "Vine aici în calitate de prieten, şi subliniez prieten, al fostului ministru al Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri", a punctat Bode. Tot el a spus că participarea fostului premier la lansarea candidaţilor din Sălaj este "prima dintr-o serie de 15 - 20 de astfel de întâlniri pe care Mihai Răzvan Ungureanu şi le-a programat în cele 28 de zile de campanie electorală".

Evenimentul în sine va avea loc miercuri, 16 mai, de la ora 17.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Zalău. Conferinţa de presă va avea loc după lansare.



Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite