Menestrelii de la Ad Hoc vin la Galeriile de Artă „Ioan Sima”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa Ad Hoc va concerta duminică la Zalău. Concertul va începe de la ora 19.00, la Galeriile de Artă Ioan Sima.

Menestrelii” din trupa de muzică medievală Ad Hoc vor reveni, duminică, la Zalău pentru un concert la Galeriile de Artă Ioan Sima. „Este al doilea concert în Zalău, după cel din luna decembrie a anului trecut. Spre plăcuta mea surprindere atunci am avut parte de un public entuziast şi numeros. Clubul în care am cântat a fost arhiplin. Acum vom cânta la Muzeul de Artă,  un mediu foarte potrivit pentru genul de muzică pe care-l promovăm”, explică Sergiu Boldor, violonistul trupei Ad Hoc.

Spre deosebire de concertul în trupă au mai apărut un violoncelist, un contrabasist şi un percuţionist. Din recitalul „menestrelilor” de la Ad Hoc vor face piese din repertoriul tradiţional medieval, dar şi cover uri după Blackmore's Night, Loreena McKennitt, precum şi prelucrări cu tentă medievală din coloana sonoră a jocului de strategie World of Warcraft. Din program vor face parte şi piese din folclorul irlandez, Ad Hoc urmând să aibă o colaborare cu dansatorii de la Irish Way.

 „Practic, la concertele noastre întâlnim tot felul de oameni. De la adolescenţi la oameni de vârsta a III, studenţi şi intelectuali, dar şi rockeri, houseri, ba chiar şi manelişti. Muzica medievală prinde la public, şi tocmai de aceea aşteptăm cât mai multă lume la concertul de duminică”, mai spune Sergiu Boldor.

Concertul va începe de la ora 19.00, la Galeriile de Artă Ioan Sima, iar preţul unui bilet de intrare va fi de 10 lei.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite