Medicii sălăjeni, căutaţi peste hotare. Salarizarea începe de la 6.000 de euro lunar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Joburile sunt valabile prin intermediul reţelei Eures
Joburile sunt valabile prin intermediul reţelei Eures

Doi angajatori din Danemarca oferă în această perioadă mai multe joburi adresate medicilor specilalişti în psihiatrie şi neurologie. Oferta de muncă este disponibilă prin intermediul departamentului Eures al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj.

Firma Psykiatrisk afdeling Esbjerg GI Vardevej 101 DK 6715 Esbjerg N, din localitatea Esbjerg Danemarca oferă patru joburi – medic specialist psihiatru.
Cei care sunt interesaţi de aceste joburi trebuie să ştie că experienţa relevantă în domeniu este obligatorie. În timpul zilei medicii vor lucra fie la Comunitatea Serviciilor medicale fie la departamentul psihiatric în localitatea Esbjerg, pe baza unui sistem de şapte schimburi, on call de la reşedinţa medicilor. Deasemenea sunt foarte importante: abilităţile de cooperare, comunicarea cu pacienţii şi rudele lor, munca în echipă, mediul de lucru informal, bazat pe profesionalism şi cunoaşterea limbii engleze.

Salarizare între 6.000- 7.000 de euro lunar

Angajatorul promite o salarizare conform contractului colectiv în domeniu, salariul de pornire în primele luni, când se participă şi la cursuri de limba daneză, este de 6.000-7.000 euro brut lunar şi se majorează, în funcţie de calificare, experienţă şi funcţie. Durata contractului de muncă se va încheia pe o perioadă nedeterminată iar programul este de 37 de ore săptămânal.
Conform ofertei, serviciile de Sănătate Mentală din  localitatea Esbjerg, deţin trei centre şi şase secţii de psihiatrie cu 96 de paturi iar departamentul pune accent pe conferinţe zilnice, întâlniri săptămânale ale doctorilor şi sesiuni de instruire a rezidenţilor. Orele de instruire a rezidenţilor se compensează în bani şi timp liber. Sediul este modern, situat în apropierea autostrăzii şi căii ferate.

Alte beneficii

Pe lângă locul de muncă se oferă şi alte beneficii: cursuri gratuite de limba daneză, asistenţă la găsirea unei locuinţe, la îndeplinirea formalităţilor  (obţinerea autorizaţiei daneze pentru medic specialist, permis de şedere ), la gasirea unui loc de muncă pentru soţ respectiv soţie şi altele.
CV-ul, redactat în limba engleză însoţit de o scrisoare de intenţie şi de o copie a certificatului de specialitate trebuie trimis pe adresa de email kontact@psyk.regionsyddanmark.dk. În subiectul maiului trebuie precizat: „Application, Esbjerg”. În prima etapa au loc interviuri telefonice. Pentru alte informatii, sunaţi la Rene Andersen, senior consultant, +45 7918 2990.

Medic neurolog


Tot în această perioadă angajatorul Odense Universitets Hospital, Sdr.Boulevard 29, DK 5000, din localitatea Odense Danemarca oferă un job pentru medici specialişti neurologi. Oferta este valabilă până la data de 9 martie 2012.
Pentru acest  job, cei interesaţi trebuie să aibă experienţă relevantă în domeniu şi să cunoască foarte bine limba engleză. Salarizarea este conform contractului colectiv în domeniu, salariul de pornire în primele luni  este de 6.000-7.000 euro brut lunar şi se va majora, în functie de calificare şi experienţă. Durata contractului de muncă este pe o perioadă nedeterminată, iar programul de lucru este de 37 de ore săptămânal.

Cei interesaţi  pot trimite un CV redactat în limba engleză, însoţit de o scrisoare de intenţie şi o copie a certificatului de specialitate la adresa mads.ravnborg@ouh.regionsyddanmark.dk. În subiectul mailului trebuie precizat „Application, Neurology”. În prima etapă au loc interviuri telefonice. Pentru alte informaţii, se poate suna la Mads Ravnborg, şef departament, +45 6541 2475.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite