Medici noi la Spitalul Judeţean din Zalău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău are de zilele aceştia doi medici noi, promovaţi în urma concursurilor organizate pentru posturile deblocate de Ministerul Sănătăţii.

Potrivit informaţiilor primite de la biroul de presă al spitalului,  este vorba despre legistul Bogdan Beţianu şi despre ginecologul Elena Popoviciu, care au promovat concursurile din 7, respectiv 11 ianuarie. De asemenea, Mihai Iuhas este din 5 ianuarie angajat pe perioadă nedeterminată ca medic de familie în UPU, după ce a ocupat acest post cu contract pe perioadă determinată, care a expirat în perioada aceasta. În aceeaşi situaţie se afla şi chirurgul Ioan Ciobanca, şeful secţiei de specialitate, venit de la Şimleu cu un contract pentru o perioadă de trei ani care a expirat recent. El a participat şi a promovat concursul pentru un post definitiv ca medic specialist chirurg şi ocupă cu interimat funcţia de şef al Secţiei de Chirurgie din cadrul Spitalului Judeţean.

Spitalul Judeţean a scos la concurs, în total, şase posturi de medici. Probele pentru posturile rămase, unul în specializarea diabet zaharat şi altul în oncologie, vor fi organizate în perioada următoare.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite