Un medic din Şimleu Silvaniei elibera contra cost scutiri pentru elevii chiulangii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un medic de familie din Şimleu Silvaniei este cercetat penal după ce poliţiştii din oraş au descoperit că acesta a eliberat unor elevi , în perioada martie - decembrie 2010, adeverinţe medicale pentru ca aceştia să îşi poată motiva absenţele.

Potrivit biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, pentru a le elibera adeverinţe medicale care să-i salveze de la scăderea notei le purtare pentru absenţe, elevii din Şimleu îi plăteau medicului sume cuprinse între 5 şi 10 lei. Poliţiştii din Şimleu, care au ajuns la medic după ce au văzut că mai mulţi elevi lipsesc în mod repetat de la cursuri, au constatat că elevii respectivi nici măcar nu erau pe lista medicului în cauză. Adeverinţele erau întocmite în ziua în care elevii se prezentau şi solicitau acest document.

Medicul, în vârstă de 52 de ani, este cercetat, alături de cinci dintre elevi, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de luare de mită, dare de mită, fals intelectual şi uz de fals. În cursul zilei de astăzi, dosarul a fost declinat către Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj spre soluţionare.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite