Maşină în flăcări în parcarea hotelului Porolissum

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O maşină  de transport marfă aflată în parcarea  din spatele  hotelului Porolissum Zalău a fost cuprinsă de  flăcări  în urmă cu aproximativ o jumătate de oră.  Alertaţi trecătorii din zonă u anunţat serviciul 112 iar la faţa locului au intervenit pompierii militari din cadrul ISU  Sălaj.

Până  la sosirea pompierilor militari,  câţiva  angajaţi ai unei societăţi private aflte în zonă au încercat să stingă focul cu extinctoare. Potrivit unor informaţii furnizate de Lucian Jacodi, purtător de cuvânt al ISU Sălaj incendiul, a fost cauzat de un scurtcircuit electic la motor.
 „A ars chiar sub ochii mei, aşa tam -nesam”, a spus proprietara maşinii, administrator al unui societăţi private, cu un punct de lucru în piaţa centrală. Panicată aceasta nu-şi explică cum i-a luat foc maşina. „Acum zece minute a venit şoferul, a parcat-o acolo şi dintr-o dată am vazut-o arzând. Nu-mi dau seama cum?”.  În apropiere mai erau parcate şi alte autoturisme care din fericire nu au fost avariate. „Când am văzut focul am fugit şi am anunţat pe toată lumea să vină să-şi tragă maşinile ca nu cumva să le ia foc şi lor”, a adăugat femeia.

 Până la lichidarea incendiului,  flăcările au  mistuit motorul autoturismului şi au avariat  capota şi o parte din bord.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite