Mamă şi fiică, rănite într-un accident de circulaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Atât mama cât şi fiica au fost stabilizate în UPU şi lăsate acasă
Atât mama cât şi fiica au fost stabilizate în UPU şi lăsate acasă

Accidentul s-a petrecut aseară, în jurul orei 21.30, pe DJ 108 D, între localităţile Bulgari – Verveghiu. O femeie de 32 de ani din Firminiş care se afla la volanul unui autoturism a pierdut controlul direcţiei şi a intrat în şanţ. În urma accidentului a fost rănită şi fiica acesteia, aflată pe scaunul din faţă.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj,  Paula P., de 32 de ani, din Firminiş, se afla la volanul unui autoturism şi datorită neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul direcţiei şi a intrat în sanţul din partea stângă a direcţiei de mers. În urma impactului, conducătoarea auto şi fiica acesteia, în vârstă de 14 ani, pasageră pe locul dreapta faţă au fost grav accidentate, cu atât mai mult cu cât cele două ocupante ale autoturismului nu purtau centură de siguranţă.

Ele au fost transportate la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, unde şoferiţa a fost diagnosticată cu un traumatism cranio-facial, hematom epicranian frontal stâng fără pierdere de cunoştinţă şi fără semne neurologice de focar în momentul examinării precum şi o fractură stern treime medie fără deplasare şi fără înfundare. Ea a fost tratată la Unitatea de Primire a Urgenţelor, nefiind necesară spitalizarea. Fiica sa a ajuns la Urgenţe cu un traumatism cranio-facial, fără semne neurologice de focar în momentul examinării, o plagă în regiunea sprâncenoasă dreaptă, plăgi escoriate frontal dreapta precum şi o contuzie la nivelul policelui stâng, nefiind necesară spitalizarea nici în cazul ei.



Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite