Mama Andreei Paul Vass şi-a revenit după ce a fost la un pas de moarte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victimă a unui accident de circulaţie, care a avut loc luni dimineaţă, Maria Vass, mama Andreei Paul Vass, a fost salvată dintre fiarele contorsionate ale maşinii de un echipaj de descarcerare al pompierilor sălăjeni. Femeia a scăpat doar cu leziuni uşoare.

Mama Andreei Paul Vass, consilier de stat în Guvernul Boc, a ajuns luni dimineaţa la spital, după ce maşina în care se afla a fost lovită de un camion, care transporta buşteni.

Potrivit martorilor, ambele maşini veneau dinspre Satu Mare, iar la un moment dat, aMaria Vass a semnalizat şi a încercat să intre cu maşina în curtea  fabricii de mobilă, pe care o administrează. Şoferul autocamionului a continuat să meargă înainte şi a intrat în plin în Fordul Fiesta condus de femeie. „Impactul a fost foarte puternic. Doamna a rămas prinsă între fiarele contorsionate. Au venit cei de la descarcerare pentru a o elibera”, ne-a declarat unul dintre martori.

“Din fericire, mama mea nu s-a ales cu leziuni foarte grave. Am trăit cu emoţie primele ore de după accident, când nu ştiam rezultatul analizelor, cât de afectate îi sunt organele interne. Acum vă pot spune că mama mea se simte bine, se deplasează singură, iar investigaţiile au relevat că are câteva coaste fracturate. Deocamdată, se află internată la spitalul din Zalău”, a declarat consilierul de stat.

Andreea Paul Vass a ţinut să mulţumească echipajelor de la Poliţie şi Pompieri, care au ajuns în scurt timp la faţa locului. “Voi veni cât de curând în Zalău, pentru a le muţumi personal. N-am cuvinte să descriu cât le sunt de recunoscătoare. Sunt convinsă că datorită profesionalismului lor, mama mea este încă în viaţă”, a mai spus Andreea Paul Vass.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite