Lucrări pentru mai mult aer la CJ Sălaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Modernizarea sălii de şedinţe „Porolissum” a Consiliului Judeţean se face în două etape, la aproape un an distanţă una de alta. În prezent se instalează sistemul de aer condiţionat, lucare în valoare de circa 600.000 de lei.

La un an de la modernizarea sălii de şedinţe „Porolissum” a Consiliului Judeţean Sălaj, echipele de muncitori s-au întors. De această dată, pentru instalaţia de aer condiţionat care va asigura mai multă răcoare consilierilor şi angajaţilor din birourile CJ Sălaj.

Potrivit preşedintelui Tiberiu Marc, procesul de achiziţie a început anul trecut, dar din cauza contestaţiilor şi a prelungirii licitaţiilor, lucrările nu au putut începe mai devreme de această vară.

Proiectul ,,Supraetajare sală de şedinţă şi corp de legătură la sediul Consiliului Judeţean Sălaj” a avut două etape: prima, cea de supraetajare, a fost finalizată în anul 2009 prima etapă. În prezent se desfăşoară partea de modernizare a sălii de şedinţe şi a birourilor situate în acelaşi corp de clădire, lucrare în valoare de „puţin peste 600.000 de lei”. Purtătorul de cuvânt al instituţiei, Laura Opriş, a menţionat că suma reprezintă 6 la sută din investiţiile programate pentru 2010. 

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite