Locuri unde poţi “da jos burta”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În funcţie de pretenţii, dar şi de buzunar, domnii şi doamnele din Zalău, care-şi doresc să arate mai suplii, pot merge în acest week-end la cursuri de fitness, tae bo sau aerobic la sălile din muncipiu. Un abonament la fitness costă între 50 şi 80 de lei pe lună.

Complexul Memfis, de pe strada 22 Decembrie 1989, este printre cele mai vechi şi mai cunoscute săli de fitness şi aerobic din Zalău. Dar pe lângă exerciţii fizice, doamnele pot opta pentru şedinţe de împachetare cu ciocolată, masaje corporale sau fizioterapie.

“Preţurile noastre nu sunt foarte mari. Spre exemplu, o împachetare cu ciocolată costă 55 de lei, iar un masaj 21 de lei. Abonamentele la fitness, cu acces nelimitat, costă 80 de lei, iar pentru aerobic, 110 lei. Sala este deschisă între orele 15.00 – 22.00, de luni până vineri, iar sâmbăta între 12.00 şi 18.00”, explică Nyste Erno, coordonatorul complexului Memfis. Pentru o singură şedinţă trebuie plătit 8 lei, la fitness, şi 10 lei la aerobic.

Dă jos 15 kile în trei luni

Arnold Schlacter, instructorul principal de la Hercules Gym, sala de fitness amplasată în clădirea Clubului Tineretului, la etajul I, spune că are cea mai bună ofertă pentru persoanele care vor să dea burta jos, într-un timp scurt. “Pentru un tarif de 150 de lei, eu şi celălalt instructor ne vom ocupa special de cursanţi, iar între luni vor reuşi, urmând un program special de fitness, să slăbească 15 kilograme”, explică instructorul de fitness.

Abonamentul lunar la Hercules Gym costă numai 50 de lei, în cazul fitnessului, iar doamnele care se înscriu la aerobic vor plăti 60 de lei. Sala este deschisă de luni până vineri între orele 14.00 – 22.00 şi sâmbăta între 14.00 – 20.

Zalău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite