Lidl Zalău şi-a deschis porţile pentru clienţi. Vezi aici promoţiile valabile azi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 200 de zălăuani  au stat în această dimineaţă la coadă pentru a ajunge în magazinul Lidl care,  la ora 8,00, şi-a deschis oficial porţile  pentru clienţi. Carnea proaspătă şi legumele au azi preţ promoţional : cu 30 la sută mai ieftin.

O coadă de câteva zeci de metri s-a format azi dimineaţă în faţa magazinului Lidl din Zalău. Sute de persoane aşteptau să se facă ora 8,00 pentru a avea acces în magazin. Noutatea  Lidl la Zalău a fost principalul motiv care i-a determinat pe zălăuani să stea la coadă. „De la ora 7, 15 sunt aici. Ştiu  de Lidl din străinătate, din Spania, că  în aceste magazin  preţurile sunt foarte  accesibile pentru omul de rând. Aştept să  se facă ora opt să ne dea drumul în magazin să văd ce găsesc.”, a spus o  clientă.
Uşile magazinului au  fost deschise la ora 8,00 iar rând pe rând, toţi „codaşii” au reuşit să intre şi să studieze ofertele. Azi şi nu numai, cei interesaţi pot cumpăra dulciuri şi mezeluri la preţuri promoţionale  iar la carne şi la legume promoţiile sunt de 30 la sută. După cum a declarat unul din reprezentanţii magazinului Lidl din Zalău, zilnic vor fi astfel de promoţii la diferite categorii de produse, începând cu alimente,  deteregenţi, cosmetice şi produse non food.

Accesul la magazinul Lidl  din Zalău, deschis în locul fostului „garaj al partidului” se poate face şi cu maşina, în zonă fiind disponibilă o parcare  proprie cu 100 de locuri.

Magazinul de la Zalău nu este singurul Lidl care se deschide azi în ţară. Încă 10 magazine şi-au deschis azi dimineaţă  porţile pentru consumatori în mai multe localităţi din ţară. Este vorba despre două magazine în Bucureşti şi câte unul în Câmpulung, Focşani, Giurgiu, Piteşti, Şelimbăr (judeţul Sibiu), Timişoara şi Turda.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite