La un pas de moarte pe Dealul Vârşolţului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un TIR plin cu fier vechi s-a răsturnat ieri după amiază în localitatea Vârşolţ. În urma impactului, rezervorul maşinii s-a spart, iar motorina a ajuns pe carosabil. Numai intervenţia promptă a pompierilor a dus la evitarea unei tragedii.

Şoferul unui TIR încărcat cu peste 20 de tone de fier vechi a fost la un pas de moarte ieri după amiază, în jurul orei, 17.00, când maşina pe care o conducea s-a răsturnat pe Dealul Vârşolţului.

“TIR-ul venea din Vârşolţ şi se îndrepta spre Zalău, dar la un moment dat, pe un deal, într-o curbă, vagonul plin cu fier vechi s-a răsturnat. În urma impactului, rezervorul maşinii s-a spart, iar combustibilul s-a scurs pe carosabil, existând pericolul producerii unei explozii”, explică lt. Lucian Jacodi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sălaj.

La faţa locului au ajuns pompierii din Zalău şi lucătorii de la Secţia Drumuri Naţionale, care au împrăştiat nisip peste motorină şi au eliberat carosabilul. “Circulaţia a fost blocată aproximativ o oră. Din fericire, şoferul de TIR a scăpat cu viaţă, având doar câteva zgârieturi”, mai spune Jacodi.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite