Jandarmii îşi fac echipă de intervenţie pentru Sărbători

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe întreaga perioadă a sărbătorilor pascale, Inspectoratul  de Jandarmi Judeţean Sălaj va asigura în cooperare cu Poliţia, ordinea şi liniştea publică în zonele cu densitate mare de populaţie.

„Jandarmii vor executa misiuni specifice prin echipaje mixte cu lucrători de poliţie pentru preîntâmpinarea faptelor de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică şi pentru asigurarea unui climat de siguranţă în zona lăcaşurilor de cult, necesar desfãşurãrii normale a slujbelor religioase”, explică Cristian Bolfă, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Sălaj.

 Totodată se vor intensifica activităţile de patrulare auto în mediul rural, cu precădere în zonele unde se vor   desfăşura baluri, discoteci, precum şi în zonele unde vor fi organizate activităţi religioase.

„ În această perioadă la sediul Jandarmeriei Sălaj va fi constituită o grupă de intervenţie care va interveni prompt ori de câte ori va fi solicitată şi va acţiona  pentru respectarea ordinii şi siguranţei publice pe întreg teritoriul judeţului Sălaj”, mai spune Bolfă.
 

Pentru a sesiza faptele de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică, cetăţenii pot apela dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj pe numărul unic de urgenţă 112 .

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite